Maatilan ja navetan sähkötyöt

Erikoisosaamistamme ovat maatilojen, navetoiden ja muiden tilan kohteiden sähköistys- ja huoltotyöt sekä sähkösuunnittelu. Teemme sähköasennuksia uusiin navetoihin ja sikaloihin sekä saneerauskohteisiin koko Suomen alueella. Meillä on kokemusta kaikkien valmistajien lypsyroboteista ja ruokintajärjestelmistä (mm. deLaval, Lely, SAC). Kauttamme saat myös hyvän valikoiman maatila- ja navettakäyttöön hyväksyttyjä, kotimaisia Tehdasvalo-valaisimia.
Lataa Tehdasvalo-esite
.

Meiltä saat paitsi navetan sähkötyöt, myös koko tilan sähkösuunnitelmat. Huolella ja harkiten tehty sähkösuunnitelma on osa onnistunutta maatilan sähköistystä. Täältä voit tilata sähkösuunnitelman maatilallesi.

Tutustu myös uuteen navetan sähköistysoppaaseemme. Oppaassa jaamme hyödyllistä tietoa ja kokemuksiamme navetan sähkösuunnittelun tueksi. Voit ladata oppaan ilmaiseksi ohesta.

Navetan sähkötyöt kymmenien kohteiden kokemuksella

Asentajamme saapuvat paikalle nopeasti, tarvittaessa myös päivystysluontoisesti 24/7, sillä maatilan sähkötyöt vaativat usein nopeaa reagointia tuotantokatkosten minimoimiseksi. Olemme tottuneet työskentelemään eläinten läsnäollessa ja kokeneimmilla asentajillamme on takanaan jo yli 50 sähköistettyä navettaa. Myönnämme sähköurakoillemme 2 vuoden takuun!

Teemme maatilojen vakuutussähkötarkastuksia yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa.

Maatilan ja navetan sähkötyöt koko Suomen alueella tekee Sähköasennus Saukko Oy

uuden-navetan-sahkoitusopas

Lataa maksuton navetan sähköistysopas

Opas sisältää tiiviissä paketissa täsmätietoa sekä hyväksi havaittuja vinkkejä uuden navetan sähköistämiseen suunnittelusta toteutukseen.

    Työllämme on 2 vuoden takuu!

    Navetan sähkötyöt ovat Sähköasennus Saukon parasta osaamista. Huollamme myös kaikkien suurimpien merkkien lypsyrobotit.